Doe nu de BPM-check, vul hier de autogegevens in: i

BPM-check is vernieuwd


04 september 2018

BPM-check bestaat inmiddels ruim 1,5 jaar..

tijd voor een update!

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan een (onderhuidse) update van onze site. Onze gebruikers gaven aan ook regelmatig naar import auto's bij andere aanbieders te kijken en hier ook de rest-BPM van te willen berekenen. We hebben hiervoor een aanpassing doorgevoerd zodat nu op basis van de info in vrijwel iedere auto-advertentie de BPM-berekening mogelijk is.

Uniek; online BPM-berekening op basis van TAXATIE

Als u op BPM-check de rest-BPM berekening uitvoert ontvangt u altijd een uitgebreid rapport met hierin de berekening op basis van leeftijdskorting. Dit is de basis berekening die u een goede indicatie geeft van de te betalen BPM bij import van de auto. Daarnaast ontvangt u, als wij voldoende informatie over het voertuig hebben ontvangen, een BPM-berekening op basis van taxatie (uitgaande van een schadevrije auto). In veel gevallen is de te betalen BPM op basis van taxatie een flink stuk lager dan die op basis van leeftijdskorting.

De indicatie (BPM berekening op basis van voertuig-taxatie) is na de recente update nog nauwkeuriger geworden. De koppeling met voertuiggegevens en duizenden historische calculaties maakt dat we met een grote mate van zekerheid het bedrag kunnen aangeven. Indien noodzakelijk wordt er na opdracht een voertuiginspectie uitgevoerd en ontvangt u een uitgebreid taxatie-rapport waarin de daadwerkelijke waarde van het voertuig wordt vermeld en op basis waarvan u de BPM-aangifte kunt doen.

Heeft u opmerkingen/vragen naar aanleiding van bovenstaande of onze dienstverlening, dan horen we dit graag.

Terug