Doe nu de BPM-check, vul hier de autogegevens in: i

Over Vitex BPM Check

De Vitex BPM check is dé online rekentool waarmee u de BPM berekent als u een personen-auto wilt importeren vanuit Duitsland. Heeft u een auto gezien op bijvoorbeeld Mobile.de of Autoscout24.de en wilt u deze naar Nederland importeren dan kunt u snel en eenvoudig de bruto-bpm, rest-bpm op basis van leeftijdskorting EN de rest-BPM op basis van taxatie (schadevrije voertuigen) berekenen. U weet direct wat de auto écht kost, want als u een auto importeert moet u in Nederland rest-BPM betalen…

Stap 1 - auto selecteren:
Zoek op internet (bijvoorbeeld via Autoscout24.de of Mobile.de) uw auto op.

Stap 2 - gegevens overnemen:
Selecteer de benodigde gegevens in de advertentie.

Stap 3 - autogegevens controleren (GRATIS):
Vul de gegevens in en kies voor 'check nu', u ziet dan ter controle de basis gegevens van de auto. Vervolgens voert u uw e-mailadres in (het adres waarop u het rapport wilt ontvangen).

Stap 4 - BPM berekening uitvoeren en rapport ontvangen:
Na klikken op 'naar betalen' (deze is alleen beschikbaar als wij voldoende informatie hebben om de BPM berekening uit te voeren) komt u op de iDeal betaalomgeving van de bank. U betaalt éénmalig € 4,75 voor de berekening en het rapport (INCLUSIEF de extra berekening op basis van TAXATIE. Na afronden van de betaling ontvangt u binnen enkele seconden het rapport met de BPM berekening per e-mail.


BPM-check 24/7

Op BPM-check.nl kunt u 24uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig en volledig online de rest-BPM van een import-auto (vanaf datum eerste toelating 2013) berekenen. Binnen enkele seconden, en tegen extreem lage kosten, ontvangt u het BPM rapport per e-mail. Zo weet u direct of uw favoriete auto écht uw droomauto is!

Uniek is dat BPM-check.nl zowel de rest-BPM op basis van leeftijdskorting ALS op basis van taxatie ONLINE voor u uitvoert. Bij schadevrije voertuigen die u importeert is de te betalen BPM op basis van taxatie veelal een stuk lager dan op basis van leeftijdskorting.
>> meer informatie over BPM berekenen op basis van taxatie