Doe nu de BPM-Check! Kies uw pakket en vul de autogegevens in:

Over Vitex BPM Check

De Vitex BPM check is dé online rekentool waarmee u de BPM berekent als u een personen-auto wilt importeren vanuit het buitenland. Heeft u een auto gezien op bijvoorbeeld Mobile.de of Autoscout24.de en wilt u deze naar Nederland importeren dan kunt u snel en eenvoudig de bruto-bpm, rest-bpm op basis van leeftijdskorting en de rest-BPM op basis van taxatie (schadevrije en schadevoertuigen) berekenen. U weet direct wat de auto écht kost, want als u een auto importeert moet u in Nederland rest-BPM betalen.
 

Stap 1 - kies pakket 1, 2 of 3

Maak de keuze welke BPM berekening u wilt laten uitvoeren.
 

Stap 2 - gegevens invoeren

Voer de benodigde (gevraagde) gegevens in.
 

Stap 3 - autogegevens controleren (GRATIS)

Na het invullen van de gegevens kiest u voor 'Volgende: controle, u ziet dan ter controle de basis gegevens van de auto. 
 

Stap 4 - BPM berekening uitvoeren en rapport ontvangen

Na klikken op 'naar betalen' (deze is alleen beschikbaar als wij voldoende informatie hebben om de BPM berekening uit te voeren) komt u op de iDeal betaalomgeving van de bank. U betaalt éénmalig € 2,75 (of  € 4,75 ) voor de berekening en het rapport (INCLUSIEF de extra berekening op basis van TAXATIE). Na afronden van de betaling ontvangt u een rapportage met BPM cijfers per e-mail.

 

BPM-check 24/7

Op BPM-check.nl kunt u 24uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig en volledig online de rest-BPM van een import-auto (vanaf datum eerste toelating 2013) berekenen. Binnen enkele seconden, en tegen extreem lage kosten, ontvangt u het BPM rapport per e-mail. Zo weet u direct of uw favoriete auto écht uw droomauto is!

Uniek is dat BPM-check.nl zowel de rest-BPM op basis van leeftijdskorting ALS op basis van taxatie ONLINE voor u uitvoert. Bij schadevrije voertuigen die u importeert is de te betalen BPM op basis van taxatie veelal een stuk lager dan op basis van leeftijdskorting.